Mousse med mintchoklad

 
 
 
 
 
 
 
Mousse med mintchoklad, 4-5 port.
 
Ingredienser
 
200 g 70 % choklad, mint*
5 dl vispgrädde, rumstempererad*
 
Gör så här
 
1. Bryt chokladen i mindre bitar och smält den över ett vattenbad. Låt kastrullen med chokladen stå och svalna i några minuter.
2. Vispa grädden lite löst & häll ner den smälta chokladen. Vispa moussen lätt fluffig. 
 
* Använd laktosfria produkter så är desserten även laktosfri. (Går det inte att hitta laktosfri choklad med mint så använd mörk choklad & tillsätt några droppar mintessens. :)
 
Hoppas det ska smaka! 
 
 
Lämna kommentar publicerat i Dessert
Taggar: Chokladmousse, Tinas glutenfria, choklad, chokladmousse utan ägg, dessert, efterrätt, laktosfritt, mousse, äggfritt