Kycklingfilé fylld med mozzarella, timjan & bacon

Kycklingfilé fylld med mozzarella, timjan & bacon, 4 port.
Ingredienser
4 st frysta kycklingfiléer
1 fp bacon
250 g mozzarella*
ca. 16 kvistar färsk timjan.
Marinad
1 tsk vitlökspulver
1 tsk oregano
1 tsk cayennepeppar
1/2 tsk svartpeppar
1 tsk smoked paprikapulver
1 tsk sojasås
1 tsk sweet chili sås
2 msk matolja
1 1/2 tsk flytande honung
Gör så här
1. Ställ in ugnen på 200 grader.
2. Lägg kycklingen i en ugnssäker form insmord med olja.
3. Tillaga kycklingen i ugnen i ca. 25 minuter. Under tiden blandar du i ordning marinaden i ett glas, oljan är det sista som ska blandas i.
4. Skär baconet i små bitar, spara 4 st, häll i en stekpanna och stek dem knapriga. Torka av fettet från baconet med hushållspapper.
5. Skär mozzarellan i ca. 1 cm tjocka skivor.
6. Ta ut kycklingen ur ugnen, marinera och skär ett snitt i filéerna. Fyll filéerna med mozzarella, det knaperstekta baconbitarna och timjan. Linda runt dem sista baconskivorna runt kycklingen.
7. Tillaga kycklingen i ugnen i ca. 15 min. till.
* Använd laktosfri mozzarella så är rätten även fri från laktos.
Servera gärna med någon form av potatis och tzatziki. :) http://tinasglutenfria.se/2015/february/tzatziki.html
Hoppas det ska smaka ♡