Fiskgratäng med creme fraiche, dill & västerbottenost
Igår blev det denna goda fiskgratäng med creme fraiche, dill & västerbottenost till middag. Riktigt smarrigt! :)

Fiskgratäng med creme fraiche, dill & västerbottenost
Ingredienser
Torsk
2 dl creme fraiche*
1 tsk dijonsenap
1 msk hummerfond
1/2 dl dill
2 tsk hackad persilja
1/2 dl matlagningsgrädde*
2 nypor dragon
Citronpeppar
Salt
1 tomat
ca. 1 1/2 dl riven västerbottenost
1 msk maizena ljus redning
Gör så här
1. Ställ in ugnen på 225 grader.
2. Lägg torsken i en smord ugnsform & salta.
3. Blanda creme fraichen, hummerfonden & matlagningsgrädden med alla kryddor i en skål. Rör om och tillsätt maizena. Häll som ett täcke över den frysta torsken.
4. Skär tomaten i skivor och lägg på fisken. Strö västerbottenosten över fisken.
5. Grädda gratängen mitt i ugnen i ca. 40 min.
*Använd laktosfria alternativ för att gratängen laktosfri.
Servera med nykokt färskpotatis.
Hoppas det ska smaka ♡