After Eight muffins

 
 
 
 
After Eight muffins
 
Ingredienser:
 
3 ägg 
2 dl strösocker
15 bitar after eight
1 tsk vaniljsocker
4 msk kakao
100 g smör/margarin*
1 1/2 bakpulver
1 nypa salt
1 1/2 dl rismjöl
1 dl potatismjöl
2 msk majsstärkelse
 
 
Gör så här: 
 
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Börja med att knäcka äggen i en bunke. Tillsätt sockret och vispa ihop med en el-visp tills smeten blivit fluffig. Tillsätt alla torra ingredienser.
3. Smält smöret tillsammans med chokladen och häll sedan ner i smeten. Vispa med el-vispen.
4. Fyll ca 14 muffinsformar till hälften med smet. 
5. Grädda muffinsen mitt i ugnen i ca 12-14 min. 
 
Servera gärna med vispad grädde och en after eight. :)
 
 
Hoppas det ska smaka ♡
 
 
 
 
 
En kommentar publicerat i Dessert, Fikabröd, Muffins;
Taggar: after eight, choklad, glutenfria, glutenfritt, majsstärkelse, muffins, potatismjöl, rismjöl
#1 - - Anonym:

Tack! Ska genast provas!

Svar: Hoppas du tycker om dom :) Trevlig kväll! :)
Tinas glutenfria