Chokladkakor med M&M



Chokladkakor med m&m, ca 12 st

Ingredienser

Ca 100 g rumstempererat smör
1 1/2 dl farinsocker
1 tsk vaniljsocker
1/2 dl strösocker 
2 dl Lailas mjölmix (blå)
1 msk kakao
1 krm bikarbonat
1 ägg
3 dl havregryn (Ren havre från Semper)
1 dl majsstärkelse 
M&M

1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Skär smöret i tärningar, häll ner i en matberedare.
3. Tillsätt farinsocker, vaniljsocker och strösocker. Blanda. 
4. Tillsätt alla torra ingredienser. Blanda.
5. Dela degen i ca 12 bitar, rulla varje bit till en boll (ca strl pingisboll). Lägg på plåt med bakplåtspapper och Tryck i m&m i kakan. Tänk på att inte grädda för många kakor på samma plåt, då det är lätt att dem flyter ut. Ha ca 6 st/plåt.
6. Grädda i mitten av ugnen i ca 10 min. 

Låt kakorna svalna på ett galler. Servera gärna med ett glas mjölk :)

Hoppas det ska smaka ♡