Fläskfilé med vitlök och parmesan

Fläskfilé med vitlök och parmesan, ca 4 port.
Ingredienser:
Ca 1 kg fläskfilé/ytterfilén
Ca 1 tsk soja
4 dl créme fraiche vitlök
Ca 1/2 dl finhackad purjolök
Vitlökspeppar
1/2 (ca 100 g) riven parmesanost
2 msk vispgrädde
Smör eller olja till stekning.
1. Putsa fläskfilén/ytterfilén från senor och fett. Skär sedan fläskfilén/ytterfilén i strimlor.
2. Stek fläskfilén/ytterfilén tills den är genomstekt.Tillsätt den finhackade purjolöken, sojan och krydda med vitlökspeppar.
3. Tillsätt creme fraiche, grädde och den rivna parmesanosten. Låt såsen stå och puttra i ca 10-15 min.
Serveras med kokt ris eller glutenfri pasta. :)
Hoppas det ska smaka! :)
Mumsigt :D