Ädelsås med broccoli & skinka

 
Den här pastasåsen gjorde jag till middag i förra veckan, så himla gott! :) Passade perfekt till Paolos färska pasta. 
 
 
 
 
 
 
Ädelsås med broccoli & skinka
 
Ingredienser
 
ca 700 g fryst broccoli
ca 200 g gräddädelost
ca 200 g strimlad skinka
4 dl creme fraiche
Salt
Peppar
2 tsk maizena ljus redning
 
Gör så här
 
1. Koka upp broccolin i ca. 1 min. Häll av vattnet.
2. Stek skinkan i ca. 3 min, tillsätt creme fraiche och broccoli. Krydda och smula ner gräddädelosten. 
3. Häll i lite maizena ljus redning i taget, vispa. Låt såsen puttra på spisen i ca. 10 min. 
 
 
Hoppas det ska smaka 
 
 
 
Lämna kommentar publicerat i Pastasås
Taggar: Tinas glutenfria, broccoli, glutenfritt, gräddädelost, middagstips, pastasås, skinka