Frukostbröd med keso

Frukostbröd med keso
Ingredienser
50 g jäst
2 msk fiberhusk
9 dl kall mjölk*
1 L + 1 dl Semper grov mix
2 dl solroskärnor
1 dl ljus sirap
1 dl chiafrön
500 g keso*
Pensling & Topping
1 ägg
Ren havre
Gör så här
1. Smula jästen i en hushållsassistent, tillsätt fiberhusken och mjölken. Låt assistenten arbeta tills jästen lösts upp. Låt jäsa i ca. 10 min.
3. Tillsätt keso, sirap & alla torra ingredienser. Häll ner lite mjölmix i taget.
4 Låt degen jäsa under en bakduk i ca. 1 h.
5. Ställ in ugnen på 250 grader.
6. Forma degen till ca. 15 bullar. Pensla med ägg. Garnera gärna med lite rena havregryn.
7. Grädda brödet mitt i ugnen i ca. 15 min.
*Använd laktosfria alternativ för att göra brödet laktosfritt.
Hoppas det ska smaka ♡
Gott!